Gent en het Wereldrecord regeringsvormen

Gisteren waren we met zijn drietjes in het UZ Gent op controle. We hadden voor één keer verlof aangevraagd voor Isis. Afgelopen jaar heb ik drie keer een week in het ziekenhuis gelegen en we merken aan Isis dat ze zich vragen begint te stellen. Daarom wilden we haar graag meenemen en we wilden ook graag een nachtje in Gent blijven.

Het reizen vond ze lang duren en ook in het ziekenhuis begon ze zich al snel te vervelen. Ze had gelukkig een hele bus aan knuffelvrienden meegenomen, maar op een gegeven moment was ze zelfs met snoepjes niet meer te paaien. In de wachtkamer kwamen we een mede-Amazone tegen, die onlangs ook geopereerd was en dat was dan wel weer gezellig. Uiteindelijk kwam de assistent van de professor en professor Hamdi zelf. Ze keken en ze zagen dat het goed was en… wat nog niet goed was, zou vast nog wel goed komen.

Vanuit het ziekenhuis liepen we naar Suro waar Kris ons verwelkomde met ‘Welkom thuis’, precies op het moment dat ook Robert zei: “Hehe, lekker, ik ben weer thuis.” Isis vond het allemaal even leuk en spannend. Ze wilde graag de kamer gaan bekijken en toen we wat gedronken hadden, besloten we de stad in te gaan. Het was mooi weer en Gent heeft zoveel mooie plekjes dat ze niet wist waar ze kijken moest. ’s Avonds aten we frietjes en daarna gingen we naar de kamer, waar we nog wat TV gekeken hebben en op internet gesurft. Isis viel al snel in slaap.

Vandaag hebben we uitgeslapen en daarna zijn we de auto gaan ophalen en nog even de stad in gegaan. We hebben weer heerlijk rondgewandeld. Rond 1 uur zijn we naar huis gegaan. We konden ook niet langer blijven, want er zou een gigantisch feest zijn in Gent.

België heeft namelijk VANDAAG het wereldrecord Regeringsvormen gehaald, 249 dagen zonder regering en heeft daarmee Irak verslagen. België, van harte gefeliciteerd met de wereldrecord !!!!

Belgie regeringsvormen

Nu zou je denken dat dat erg is zonder regering, maar heel eerlijk, alles gaat in België gewoon door. Misschien is de typisch Nederlandse gedoogregering in wezen wel véél en véél erger.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s