Bericht van een trotse moeder

Hier een bericht van de trotste moeder van Nederland:

Wat een dag !!

Isis werd een beetje zenuwachtig gisteren, maar viel uiteindelijk toch in slaap. Robert had wel wat wakkergelegen en liggen woelen en ikzelf had wijselijk een slaappil genomen.

Om kwart over 7 zaten we alledrie klaar, de haren in de plooi en de slaap uit onze ogen gewreven. De fietsen stonden klaar. De afvalcontainer hadden we bij de buren geparkeerd (staat anders ook zo slordig op onze oprit) en de keuken was opgeruimd. We waren een Latte Machiatto aan het nuttigen, toen de bel ging en de cameraploeg van SBS6 Hart van Nederland arriveerde. Toen volgden de cameraploegen en journalisten elkaar op en uiteindelijk arriveerden de burgemeester en de wethouder. Er werd geposeerd. Interviews vonden plaats en uiteindelijk vertrokken we allemaal richting school. Op school stond de directeur te wachten en ook de ‘razende reporter’ en een fotografe van de Schoolkrant, die samen nog de burgemeester geinterviewd hebben. De burgemeester en wethouder waren erg aardig voor Isis en Isis…. die deed het geweldig.

Mediacircus2 

Mediacircus 

Inmiddels is de uitzending te zien op Omroep Gelderland. Gisterenavond ook bij de late editie van SBS6 Hart van Nederland (begint bij 06.21: bolletje oppakken en op 06.21 zetten). Er staat ook een update op De Gelderlander. Vanavond wordt het ook nog op de lokale TV uitgezonden, Kanaal 13 (begint bij 09.20), Huissen TV en TV Lingewaard. Morgen is er nog een radio-interview met Huissen TV (dat dan wel Huissen Radio zal heten). De Nieuwe Krant viel net binnen ( Download 02-11-2010 Isis en burgemeester Nieuwe Krant ). En ook het stuk in de Schoolkrant is uit !!

Geen twijfel mogelijk, de boodschap is overgekomen en nu maar hopen dat er passende maatregelen getroffen worden.

Advertenties

5 Reacties op “Bericht van een trotse moeder

 1. Terecht dat je trots bent. Daar staat ze dan, Isis. Super hoor!
  Groetjes, Mikki

 2. He wat leuk zeg, dan heb ik dat vanmorgen in de herhaling gezien. Toen dacht ik nog: wat goed dat dat meisje al zo jong zulke drukke verkeersroutes kan fietsen en wat een goed idee ook om te vragen of de burgemeester mee kan fietsen. Terecht dat je trots bent: niet alleen op Isis maar ook op jezelf. (zoals je ziet lees en leef ik nog steeds met je mee). Veel liefs Yvonne70 en Thomas

 3. Hoe doe je dit toch telkens weer… Geweldig!! Super actie!! Je mag trots zijn op je hele gezin, incluis jezelf!!
  Liefs Sandra

 4. Ik zat ’s ochtends nietsvermoedend een herhaling te kijken van Hart van Nederland en zag ineens de naam Isis en Desiree voorbij komen en ineens herkende ik je van onze ontmoeting in 2006 in Arnhem voor het hotel waar wij onze VIA hadden.

  Met recht dat je trots mag zijn op die mega knappe dochter van je, ze doet het maar gewoon om naast de burgemeester te fietsen, maar wat een enge route moet ze afleggen, hopelijk word er snel iets aan gedaan.

  Heel veel succes

  Groetjes Mathilda

 5. Jij weet toch ook overal het beste uit te halen he! Van iets vervelend maak je een feest en bereikt je doel!
  Ik ben jaloers en trost op je!!!
  U

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s