Heel veel gezonde borsten gezocht

Ook dit jaar brengt Sanoma uitgevers weer het Pink Ribbon Magazine uit. Een ‘charity glossy’ waarvan de volledige opbrengst wordt gedoneerd aan de Pink Ribbon stichting. Het thema van deze zesde editie van Pink Ribbon Magazine is ‘Circle of life’ en vanuit dit thema wordt ook een reclamecampagne ontwikkeld.

Zowel het magazine als de campagne worden volledig kosteloos geproduceerd door o.a. de Britse topfotograaf Rankin (werkte met Madonna, Kate Moss, Claudia Schiffer en zelfs Queen Elizabeth) en topregisseur Chris Palmer. Ondanks deze grote namen is de casting voor de commercial nog niet compleet.

Pink Ribbon Magazine is nog op zoek naar honderden vrouwen met twee gezonde borsten die in de commercial willen meespelen. Maar let wel: het gaat om een bijzondere rol, want alleen je borsten komen in beeld. Wil jij graag op deze manier bijdragen aan de strijd tegen borstkanker? Stuur dan z.s.m. een mail met je naam, leeftijd en cupmaat naar pinkribbon@groencasting.nl. We zijn op zoek naar tieners, vrouwen en dames van alle leeftijden, met elke cupmaat en elk postuur.

Deze oproep gaf binnen de Amazones behoorlijk wat beroering. We kregen het gevoel dat we niet welkom waren met onze beschadigde lichamen. En aangezien enkele Amazones (waaronder ikzelf) door de borstkanker hele lange tenen hebben gekregen, ging de vlam zowat in de pan. Inmiddels heb ik zowel de dame van het castingbureau als van het reclamebureau gesproken. Ik ben overtuigd geraakt van de goede bedoelingen. De lijven met beschadigde borsten of zonder borsten passen niet in het script en daarom mogen wij niet meedoen. Achteraf is er vanalles over te zeggen, hoe het anders en beter had gekund, maar ja,…. achteraf heeft iedereen de wijsheid in pacht. Lekker gemakkelijk.

Maar goed,… voor het goede doel, aandacht voor borstkanker, doe ik hier wel een oproep of vrouwen met gezonde borsten zich aan willen melden, want ze zoeken echt duizenden vrouwen, van alle leeftijden. Begin september zullen er opnames worden gemaakt en dus alleen van je borsten, zonder je hoofd.

3 Reacties op “Heel veel gezonde borsten gezocht

 1. En Dees, mag jij zelf ook meedoen ?
  Vraag me af of mijn borsten ondanks de opgelopen deuk gezond genoeg zijn. Heb wel zin in iets geks. Met een paar lijkt me we gezellig.

 2. Muhaha, wat weet je het weer leuk te brengen. Agv de borstkanker lange tenen gekregen.
  Maar van jou wisten we ook al dat je niet beledigd in een hoekje gaat zitten, maar de touwtjes/telefoon in handen neemt en in aktie komt.

  PS. Volg je nog steeds trouw, hoor. Fijn dat het goed gaat met jou, er aktie ondernomen wordt voor een nieuwe “tiet” en het zelfs met je gelakte teentjes goed gaat.
  Hoe is het met dochter? (Onze kleutertjes, alweer. Pff, dat gaat snel!)

 3. Car, NEE, bschadigde borsten passen niet in het script. Ik heb gehoord waar het script over gaat en ik snap het wel. We kregen inderdaad een gevoel van Pardon? Worden wij door Pink Ribbon geboycot? Nouja, ongelukkige samenloop van omstandigheden….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s