Les Cyclorameurs

Kanker: het kan iedereen overkomen…

Jaarlijks krijgen, in Nederland alleen al, meer dan 80.000 mensen te horen dat ze kanker hebben. En hoewel de prognoses voor kankerpatiënten de afgelopen decennia drastisch zijn verbeterd, betekent het voor de helft helaas nog steeds dat ze binnen vijf jaar zullen overlijden. Alleen preventie van en onderzoek naar kanker kunnen deze treurige cijfers ten positieve beïnvloeden.

Uw steun is daarbij hard nodig. Help nu en bestel een limited edition foto De in Parijs wonende Nederlandse fotograaf Emile Gregoire sponsort met uw steun een team van zes jonge mensen, genaamd ‘Les Cyclorameurs’ , dat de uitdaging van de actie Alpe d’HuZes aandurft: op één dag minimaal zes keer de beruchte Alpe d’Huez op fietsen om zo fondsen te werven voor het Alpe d’HuZes onderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding.

Als u één van de 50 door Emile Gregoire ter beschikking gestelde foto’s aanschaft voor € 250 ontvangt u een limited edition afdruk op exclusief barietpapier, formaat 40×60 cm., genummerd en gesigneerd. Bovendien wordt de helft van uw aankoopbedrag ingezet als sponsorgeld voor ‘Les Cyclorameurs’ en steunt u dus direct de strijd tegen kanker. Meer info staat in de brochure.

De ter beschikking gestelde foto’s zijn wáánzinnig mooi, dus dat is reden genoeg om te kijken en te bestellen. Dat het daarmee ook een goed doel dient, is natuurlijk ook prachtig en tenslotte, compleet irrelevant maar wel leuk om te vermelden, heeft Emile bij mij op de middelbare school gezeten en hebben we wel eens gezoend….

Kijken, kiezen en bestellen !!!

Foto_gregoire_4Foto_gregoire_1Foto_gregoire_2

Foto_gregoire_3_2 Foto_gregoire_5

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s