Erfelijk?

Terwijl er meer en meer gesproken wordt over de recessie, over de economische crisis, over de stijgende werkloosheid, worden mijn gedachten in beslag genomen door vragen over mijn gezondheidstoestand. Morgen is het dan zover. Morgen gaan we horen of die borstkanker van mij erfelijk is. Ik denk van niet. Ik kan het mij haast niet voorstellen dat dat wel zo is, maar helemaal gerust ben ik er niet op. Als ik het 100% zeker zou weten, hoefde ik het niet te laten onderzoeken. Ik durf er haast niet over na te denken wat het betekent als ik wél draagster ben. Ga ik ook niet doen. Ik ga het morgen wel horen.

Verder zijn mijn botten bekeken en is er bloed geprikt. Daar ga ik morgen maar eens een telefonische afspraak over maken. Ik ben ook bij de cardioloog geweest, maar er moet nog een weet-ik-veel-wat-voor-filmpje gemaakt worden en dat kan pas eind april.

God, ik hoop niet dat ik ergens slecht nieuws krijg. Ik wil alle narigheid bij me vandaan houden. Ik wil best weten hoe ik er voor sta, maar alleen als het goed nieuws betreft. Slecht nieuws wil ik niet en als het er wel is, wil ik het niet horen.

C752crisislageloon_2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s