Operation 5: Kill the bloody bastards !!!

Vandaag weer begonnen met het slikken van dexamethason en voor mij betekent dat dat kuur 5 begonnen is. Morgen verander ik weer in een chemokar. Het zou te sterk zijn om te zeggen dat ik er zin in heb, maar ik heb geen tegenzin. Omdat ik op de MRI heb gezien wat er nog zit, ben ik wel gemotiveerd om die laatste cellen een genadeslag toe te dienen. Ik weet wat ik kan verwachten en ik onderga het gewoon.

Robert en Isis zijn allebei ontzettend verkouden. Al proestend zorgen ze voor de ideale hygiënische omstandigheden, maar niet heus. Blijkbaar werkt mijn immuunsysteem goed, want ondanks mijn verminderde weerstand, ben ik de fitste van het stel.

Ik hoop dat het mooi weer wordt. Kan ik lekker in de tuin gaan zitten en een beetje rommelen. De badkamer is inmiddels helemaal af, dus ook daar zal ik een groot deel van mijn dagen doorbrengen. Morgen komt Ella op Isis passen en daarna gaat ze weer bij mijn zus en bij mijn ouders logeren. Wat een mazzel heb ik toch met zulke lieve mensen om mee heen, op wie we echt kunnen rekenen.

Morgen de op één na laatste kuur. Geen vakantie, er gaat gewerkt worden en nog wel hard ook. We are going to kill the bloody bastards. Genadeloos, zonder enige vorm van wroeging…. Berg je maar !!!

Fight_cancer_2 P.s. Ik vond dit plaatje en kwam ineens op alternatieve ideeën met het ooglapje van Robert…. (Ellen en Berbera,… zo kan het dus ook …)

Advertenties

9 Reacties op “Operation 5: Kill the bloody bastards !!!

 1. Ik vind hem heel strijdvaardig, misschien ben je handig met fotoshop en kun je er iets leuks van maken met jou foto er in…..Geweldig om te versturen als je het gevecht met die kl.te ziekte gewonnen hebt! Ok, let the stuff do their job en probeer een jezelf een beetje te verwennen in je nieuwe badje, met een boekje, chocolaatjes(weet niet of dat na zo’n kuur wel smaakt) en andere verwen dingen. Elimineer ze, Dees!! groet Berbera

 2. lieve dees

  heel veel sterkte morgen met je kuur weer denk aan je en zal een kaarsje aan steken lieverd en wat fijn dat isis weer lekker uit logeren kan meid

  robert en isis beterschap alle twee hoop dat jullie gauw weer beter zijn

  dees je kan het meid maak ze maar in hoor jij gaat winnen

  dikke kus annemarie

 3. Lieve Dees,

  Heel erg bedankt voor je reactie op het forum (heb daar een uitgebreide reactie geschreven).

  Heel veel sterkte met de a.s. kuur.
  Geweldige afbeelding, trouwens, lekker strijdvaardig, net als jij. Hou je taai!

 4. Hahahah…Dees! Hoe kóm je in godsnaam aan dát plaatje!! Hahaha!! Ik zie het helemaal voor me!!!
  Lieve schat, héél veel sterkte weer deze kuur!!
  X Esmée

 5. Ha Dees, inderdaad, hoe kom je aan dat plaatje hihi.

  Sterkte met kuur en dip nr. 5, poeh. Heerlijk dat de badkamer klaar is, glij in badje en dipje zoals je ’t zelf laatst schreef. Voor Isis en Robert beterschap, dat is niet fijn nee, verkouden hoofden om je heen!

  Het weekendje Amsterdam was kort, maar je hebt 1 dag kunnen genieten. Rottig is dat he, je wilt van alles maar je kan gewoon niet, heel verstandig van Robert om naar huis te gaan hoor.

  Hou vol meid!

  Liefs
  Ellen

 6. Wahahaha, jij maakt het helemaal spannend met dat ooglapje.
  Meissie, heel veel sterkte met de een na laatste kuur. Laat ze maar zien wie de sterkste is. Hoop dat je er niet al te veel last van krijgt meid.

  Dikke kus, Noëmi en Dion.

 7. Lieve Dees, heel veel succes weer, hopelijk valt het een beetje mee. Wij gaan een weekje naar Frankrijk en misschien raar maar waar, ik zal je missen. Heel veel sterkte en een dikke kus, Fré

 8. Lieve Dees, de kuur inmiddels weer achter de rug….. ik hoop dat je je enigszins mens voelt. Sterkte ermee!!!! en beterschap voor je andere 2 schatten!!!!

 9. Wat een mooi woest schilderij, niet woeste Willem, maar Woeste Wilma. En dan dat lapje, hoe vind je zoiets! Erg komisch.
  He, en de Amazone is toevallig mijn lievelingsauto. Moeilijke beslissingen die je moet nemen, ik ken de ingreep natuurlijk wel en het ziet er altijd erg ‘aardig’ uit. En dat zonder kleren he?! 😉
  Maar ik snap dat je niet extra wil lijden. Ik moet wel ff slikken dat je ergens dus vanuit gaat dat je die 2 jaar mogelijk niet haalt. Is het echt zo lecht, steek ik alsmaar mijn kop in het zand, en hoop ik gewoon steeds op een wonder? Ik blijf toch liever positief. Tuurlijk, ook realistisch, maar jee, ik heb de keus nog…
  Lieverd, ik wens je wederom heel veel kracht! Ik denk aan je!
  Liefs Tal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s