THNX 4 YR SUPPORT

De rode plek boven mijn port-a-cath was vanmorgen duidelijk minder rood en minder warm, dus het lijkt erop dat het allemaal met een sisser afloopt. Gelukkig maar, want ik wil dat ding niet missen. Omdat ik na de kuren nog een jaar Herceptin ga krijgen (elke 3 weken infuus), moet ie ook nog een hele tijd blijven zitten. (Herceptin blokkeert de Her2Neu-receptoren. Deze receptoren zijn een groeifactor voor de tumorcellen en er is aangetoond dat mijn tumor veel van die receptoren heeft)

Verder werd Isis wel wakker om 04.00 maar heb ik haar in haar eigen bedje weer in slaap weten te krijgen. Drie keer Slaap Kindje Slaap, wiegen in mijn armen, wilde ze ineens andersom in haar bed, dus moest het dekbed gekeerd worden en alle dieren moesten mee. Nog wat gechanteerd, want ik beloofde haar plakkertjes als ze in haar bedje zou blijven liggen…… Daarna sliep ze zowaar tot 07.00 en wij dus ook. YESYESYES !!! Kortom, we hadden gewoon weer een goede dag. Jeroen, mijn collega, kwam nog even op bezoek. Was erg gezellig !!!

Een tijdje geleden mailde ik met een vrouw die International Productmanager Neulasta is op het hoofdkantoor van Amgen in Zwitserland. Ik vertelde haar over mijn ervaringen als patient en hoe bizar het is om nu aan de andere kant van het bureau van de dokter te zitten. Na overleg heb ik deze ervaringen in een Engelse brief verwerkt, from Neulasta Product Specialist to Neulasta user. Deze brief is van de week verstuurd naar zowat iedereen van Amgen in Europa en Australie. Ik krijg overal vandaan emails, zelfs van de hoogste baas in Europa. Doet me goed. De situatie waarin ik zit, is beroerd en of ik er nou wel of niet wat mee doe, dat verandert daar verder niets aan, maar door er wel wat mee te doen, heb ik in elk geval het gevoel nog ergens wat bij te dragen.

Alle reacties op die brief, maar ook jullie reacties op mijn log, de kaartjes, de telefoontjes, de emails, de bezoekjes, dat waardeer ik enorm. Ik ben soms echt verbaasd hoe betrokken iedereen is en hoeveel steun ik mag ontvangen. Er staan hier in huis al drie maanden lang altijd bloemen. Ongelooflijk. De strijd die ik voer, en die Robert met mij voert, is zo ontzettend minder eenzaam door jullie allemaal. Bedankt !!!!! Echt, ontzettend bedankt !!!!                                               Thnx

Advertenties

9 Reacties op “THNX 4 YR SUPPORT

 1. Lieve Dees,
  Wat heerlijk dat je zoveel support krijgt! En zal ik je nog wat vertellen: DAT VERDIEN JE!!!! Jij bent al zo lang, op heel veel plekken (op het internet, maar zeker ook daarbuiten) iemand die mensen een hart onder de riem steekt, een luisterd oor of een lezend oog biedt. Logisch toch, dat we met zijn allen er voor JOU willen zijn!!

  Ik zou willen dat ik zoveel meer voor je zou kunnen doen! Het allerliefst had ik van die toverstokjes….

  Dikke kus
  Esmée

 2. Lieve Dees,
  Nog even en dan is mijn koppie ook kaal.
  Ik moest je nog efkes lezen voor ik morgenochtend vertrek richting Amsterdam en een beetje duur soort kapper 😉
  Ik hoop heel gauw weer te weten hoe het met je gaat, je kaart uit Italie zit in mijn tas, als ik het er op zijn minst een beetje goed afbreng dan moeten we elkaar maar gauw zien, hier of bij jou!
  En ik zal zorgen dat dat lukt!
  Heel veel sterkte lieve Amazone.
  Edith

 3. ja Cecile ze zeggen wel eens
  “what goes around want comes around”
  en dat geldt voor jou nu ook jij hebt altijd en nu je het zelf zo zwaar hebt nog steeds altijd voor iedereen klaar
  Ik ben jou ook nog altijd dankbaar want door jou info en peptalk ben ik aan de borstvoeding begonnen en wel 6mnd lang met een tweeling nog wel en daar ben ik erg blij om.

  dus ja nu heb jij het nodig die peptalk en die armen om je heen en dan zijn wij er ook allemaal voor jou.

  dikke knuf

 4. Lieve Dees,

  Wat Esmée schrijft, een waarheid als een koe!! Esmeetje wat mooi gezegd meid, en ook Tamara.

  Jij, Esmée en de andere klavertjes hebben mij zolang gesteund, terwijl we elkaar toen nog maar net kenden via obgyn. Trouwe internetvriendinnen, al bijna 4 jaar! Dus is het logisch dat jij veel steun krijgt hoor!
  Wat geweldig dat jouw brief zo ontvangen is in het bedrijf, tja, jij bent helaas ervaringsdeskundige… zucht!

  Mag ik van de gelegenheid gebruik maken om jou Edith, heel veel sterkte te wensen, ik begrijp dat jij ook “in de molen” zit…

  Liefs
  Ellen

 5. Wat me elke keer weer opvalt op een positieve manier is dat je leven ondanks die kloteziekte niet on hold staat. Natuurlijk heb je je momenten en natuurlijk had je het liever niet gehad maar nu het niet anders is zoek je ook weer mogelijkheden om er iets mee te doen. Je stopt je kop niet in het zand. Gelukkig ben je nog steeds Dees en misschien na deze ellende wel de verbeterde versie. Smak!

 6. hoi dees

  tuurlijk heb jij al die bloemen en kaarten verdient je bent een kanjer en robert natuurlijk ook meid samen met jullie dochter isis en dan al je vrienden die hier schrijven.

  xxxx annemarie

 7. Lieve Dees, daar kan ik maar één ding op zeggen: you’re very welcome!!! Je hebt het verdient, net wat Tam schreef, what goes around, comes around!!!!

  Dikkekus!!!!

 8. Dees, moeilijk beslissingen over al dan niet en wanneer protheses; onverwachte bezoekjes naar het ziekenhuis met veel stress, en korte nachtjes… en jouw kin nog steeds omhoog. Mens wat heb ik een bewondering voor je, de manier waarop je je hier doorheen slaat. Altijd al gehad in de freya-tijd voor de manier waarop je mensen steeds weer helpt, waarop je je weet te verwoorden. Ik ben het boek van Lance Armstrong aan het lezen en moet vaak aan je denken. Een inspirerend verhaal en een aanrader! Thinking of you,
  Mar

 9. Wie goed doet, goed ontmoet!
  U

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s