Weloverwogen risico

Hmmmm,…. lekker weer…. Ik zette mijn rode haren op en besloot Huissen in te lopen. Alle rekken hingen vol zomerkleding. Ik zag een zwarte jurk,…. redelijk diep decolleté, gekruiste bandjes op de rug… Ik paste hem en hij stond leuk. Kopen? Pffff,… ik durfde het niet. Ik vroeg me af hoe ik zoiets kon dragen met een prothese. Hmm, kan waarschijnlijk niet… Ik liet hem hangen en ging verder.

Ik kocht een paar open schoenen. Maarja, echt leuk is het niet als je je teennagels niet lakt. Nagels lakken mag eigenlijk niet. Mijn nagels worden aangetast door de kuur. Ik vermijd grote omschakelingen van warm naar koud en andersom, ik poets met huishoudhandschoenen aan (waanzinnig charmant, maar niet heus), ik smeer de hele dag hand- en nagelcreme, ik houd mijn handen uit de zon en ik gebruik nagelverharder.

Maarja, een hele zomer zonder roodgelakte teennagels? Is dat een optie? Eigenlijk niet…. Ik besloot het risico te nemen en kocht een potje rode nagellak. Overlegd met de verkoopster dat ik het er eigenlijk elke drie dagen af moet halen en dan een dag moet ‘luchten’. Pfff,… veel werk, maarja, dan heb ik wel tweederde van de zomer gelakte nagels. Weloverwogen risico…. Misschien vallen mijn teennagels er af, maar dat nog liever dan een hele zomer zonder roodgelakte nagels. Kaal, tot daar aan toe, maar blote teennagels, no way…

Ik ging naar huis, lakte mijn nagels en showde mijn nieuwe schoenen. Ik vertelde Robert over de zwarte jurk. Hij zei: “Moet je kopen… Misschien is ie maar voor één zomer, maar wat doet het er toe? En wie weet vinden we voor die prothese wel een oplossing.” Hij wilde wel mee gaan kijken. De jurk viel in de smaak. Ook bij Isis, die de hele tijd riep: “Mooi, mama, mooie jurk….” Daarna gingen we naar Arend en Carla waar we heerlijk hebben gebarbecued. Het zomerseizoen is begonnen.

BBQ en rode teennagels, wie maakt mij nog wat?

Advertenties

10 Reacties op “Weloverwogen risico

 1. goedemorgen dees

  niemand die jouw nu nog iets maakt meid lekker genoten bij de bbq gelijk heb je hoor,en wat mooi dat isis zegt mama mooi lief hoor meid geniet lekker met je gezin meid.

  dikke kus annemarie

 2. foto !! foto !! He Dees, ik vertelde je dat iedere keer als ik je site open in een internetcafe hier in Buenos Aires, ik een waarschuwing krijg dat ik geen porno mag bekijken. Nu ik die vermelding toch krijg kun je er net zo goed een foto opzetten van dat diepe decollete en roodgelakte teennagels. Have a nice sunday, Groeten, Hugo Andie en Aleksei

 3. Ha tante!
  Was inderdaad errrrugg gezellig gister bij de BBQ! Jammer dat ik halverwege weg moest…
  Morgen lekker de rommelmarkt opstormen en ons weer helemaal wezenloos kopen! Ik ben verstandig, ik neem niet veel geld mee..

  Dikke kus!

 4. Desiree,

  Je plukt de dag! Maak er een pracht bos van, zet ‘m op tafel, ruik eraan en geniet!

  Liefs Isis

 5. Hallo Desiree,
  Ik volg je weblog elke dag (kwam er terecht via bv-forum) en wil je alleen even laten weten dat ik erg veel bewondering voor je heb en elke dag weer met je meeleef. Liefs, Roos.

 6. Hé Dees,
  Misschien bestaan er wel rode kunstnagels voor tenen (voor in het ergste geval) ? Hm, why not, er bestaan tegenwoordig toch ook teenringen e.d.?

  De zomer is speciaal voor jouw zwarte jurk extra vroeg begonnen!

  Desiree, ik lees je weblog met een lach en een traan. Heel bijzonder hoe je hier schrijft.
  Ik leef enorm met je mee.

 7. Dees groot gelijk dat je jezelf even in het zonnetje zet en je op je mooist toont! Geniet en wentel lekker nog even in die zonnestralen; sexy pruikje; glimmende nageltjes; vrouwelijk jurkje. En neem een stukje van dat gevoel mee op de ‘reis’ de komende maanden.
  Liefs,
  Mar

 8. Ja, die nagels…ik heb ze tijdens de chemo ook in de verharder gehad. Met uitzondering van de duimnagel zijn ze blijven zitten. Wel zitten er van die golfjes in, staat heel decoratief! Inmiddels zijn ze weer gelakt. En dat decolleté kan best diep, valt me erg mee! Ze houden een randje aan de zijkant intakt, lijkt het net of je nog een “spleetje” hebt. Meid, je doet het zo goed! Big Hug

 9. Heerlijk, als je kunt blijven zien en genieten van wat WEL is en kan..

  Dus desnoods vijf teennagels in vijf verschillende kleuren (mijn traditie :D)

  Liefs, Mien

 10. Wedden dat je er met Koninginnedag als een Konigin bij gelopen hebt? En gelijk heb je!
  U

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s